Hundspann på Granö Beckasin

Hundspann

Vi har ett tätt samarbete med Spruce Island Husky, som erbjuder turer med hundsläde i det vackra vinterlandskapet. Detta är ett minne för livet, och högt upp på mångas bucket list, och med all rätt. Att prova hundspann är en fantastisk naturupplevelse. På den frusna älven, över de snötäckta vidderna, genom de magiska skogarna. Dessutom finns möjlighet att både gosa med huskies och testa hundspann på hjul. 

Vy över Granö skogarna

Göra – Hundspann

Vi är experter på aktiviteter och upplevelser i den norrländska vildmarken. En tur med hundsläde när det är vinter, en guidad kanottur i midnattsljus eller en vilsam stund i vår badtunna – här finns både hisnande äventyr och stillsamma upplevelser. Här utgår vi alltid från naturen, vår livsstil och det bästa för årstiden. Vi har öppet året om, och det finns alltid spännande aktiviteter att göra i skogen och på älven.
Hundspann

Hundspannsturer

Varje hundspannstur är en naturupplevelse – en drömlik känsla av att vara nära djur, snö och skog. Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann med fyra–sex hundar som du själv får köra, som en äkta musher
Husky valp

Husky House

Under en guidad rundtur på kennel får du lära dig om draghundarnas historia, träning, användning. Självklart får du även hälsa på några av hundarna samt gosa med valpar.
20201105_G15A9759

Hundspann på hjul

Nu kan du uppleva hundsläde även när det inte finns snö. Hundspann på hjul tar dig ut i skogen på ett nytt spännande sätt.