Aktiviteter på Granö Beckasin

Upptäck möjligheterna på Granö Beckasin

Vi är experter på aktiviteter och upplevelser i den norrländska vildmarken. En tur med hundsläde när det är vinter, en guidad kanottur i midnattsljus eller en vilsam stund i vår badtunna – här finns både hisnande äventyr och stillsamma upplevelser. Här utgår vi alltid från naturen, vår livsstil och det bästa för årstiden. Vi har öppet året om, och det finns alltid spännande aktiviteter att göra i skogen och på älven.  

Året om hos oss

Vare sig det är is på älven i januari, regn på tvären i oktober, ljusa nätter i juni eller färgsprakande höstdagar i september, så finns det vissa aktiviteter och alltid är aktuella. 

bastubad_studenter_1280x720

Bastu

Njut av ett bastubad med dopp i älven
Badtunna - bad på hösten

Badtunna

Sjunk ner i uppvärmt vatten och njut av ett stillsamt bad.
Kvinna vid älven

Yoga

En helg med dig själv i fokus
kanot i sommarnatten

Uthyrning

Allt för ditt egna äventyr!

Guidade naturupplevelser - barmark

Vi tar med dig ut i naturen. Nu kan du uppleva Norrlands fantastiska natur utan någon vana av friluftsliv eller vildmark. Våra skickliga guider visar vägen och delar med sig av sin rika kunskap.

20190710_G15A1023-Redigera

Älgsafari

Med skogens konung i sikte
skogenstradgard

Skogens trädgård

Upptäck skogens eget apotek
paddling midnattssol

Midnattspaddling

En norrländsk sommarnattsdröm
naturguide vandrar på stig

Talking trees

Guidad tur i skogen
Husky walk

Husky walk

Guidad tur
Husky valp

Husky House

Under en guidad rundtur på kennel får du lära dig om draghundarnas historia, träning, användning. Självklart får du även hälsa på några av hundarna samt gosa med valpar.
Par som vandrar

Vandring

Vandra genom djupa skogar längs Umeälven.
Fiske

Fiska i Umeälven

Fiska efter gammelgäddan
En stilla flottfärd på Umeälven

Flottfärd

Bygg en timmerflotte och res i långsam takt på älven.

Hundspann

Vi har ett tätt samarbete med Spruce Island Husky, som erbjuder turer med hundsläde i det vackra vinterlandskapet. Detta är ett minne för livet, och högt upp på mångas bucket list, och med all rätt. Att prova hundspann är en fantastisk naturupplevelse. På den frusna älven, över de snötäckta vidderna, genom de magiska skogarna. Dessutom finns möjlighet att både gosa med huskies och testa hundspann på hjul. 

Vy över Granö skogarna

Göra – Hundspann

Vi är experter på aktiviteter och upplevelser i den norrländska vildmarken. En tur med hundsläde när det är vinter, en guidad kanottur i midnattsljus eller en vilsam stund i vår badtunna – här finns både hisnande äventyr och stillsamma upplevelser. Här utgår vi alltid från naturen, vår livsstil och det bästa för årstiden. Vi har öppet året om, och det finns alltid spännande aktiviteter att göra i skogen och på älven.
Hundspann

Hundspannsturer

Varje hundspannstur är en naturupplevelse – en drömlik känsla av att vara nära djur, snö och skog. Upplev tjusningen med att glida fram bakom ett hundspann med fyra–sex hundar som du själv får köra, som en äkta musher
Husky valp

Husky House

Under en guidad rundtur på kennel får du lära dig om draghundarnas historia, träning, användning. Självklart får du även hälsa på några av hundarna samt gosa med valpar.
20201105_G15A9759

Hundspann på hjul

Nu kan du uppleva hundsläde även när det inte finns snö. Hundspann på hjul tar dig ut i skogen på ett nytt spännande sätt.

Guidade naturupplevelser - snö

Vi tar med dig ut i vinterlandskapet. Nu kan du uppleva den norrländska vintern i trygghet. Du behöver inte ha någon vana av friluftsliv eller vildmark. Våra skickliga guider tar hand om dig, visar vägen och delar med sig av sin rika kunskap. 

Norrsken på hösten

Norrskenstur

Upplev himlens magiska skådespel
2_snöskor

Snöskovandring

Att vandra på snöskor är en fantastisk upplevelse. Oberoende av hur tjockt snötäcket är kan du ta dig fram genom skog och mark, över isar och myrar.
20190123_IMG_3952

Skidtur

På skidtur i ett vintrigt landskap
Skoter

Snöskoter

Prova på att uppleva vintern så som många av vi som bor här i Norrland gör – med snöskoter. Med skotern tar vi oss lätt ut i skogen, oberoende av vägar och även när snötäcket är tjockt.
170112 grano volvo16

Fire and Ice

Att elda utomhus i den smällkalla vintern är en härlig upplevelse att dela med dina vänner eller familj.