Bo som en fågel

Fågelnästen

Bo som en fågel i våra Fågelnästen

Att bo i ett Fågelnäste på Granö Beckasin är som att hälsa på hemma hos en fågel med en väldigt bekväm, luftig och smakfullt inredd holk. Det är ett annorlunda boende uppe bland träden. Här kan du somna lugnt vaggad av vinden mellan trädstammarna, och vakna upp med en magnifik utsikt över Umeälven och naturen runtomkring. Vårt trädhotell är perfekt för dig som vill unna dig en unik och exklusiv hotellupplevelse och ett minne för livet.

Våra Fågelnästen är tryggt förankrade i starka tallar som växer på en höjd. Närmare naturen, utan att tumma på bekvämligheten, är det svårt att komma.

Fakta
Rummen har hög hotellstandard med sköna bäddade sängar, toalett, dusch och handdukar.
I rummen finns dessutom tv, kylskåp, vattenkokare, te och kaffe. Stora fönster och takfönster ger en oslagbar utsikt. I priset ingår frukost. Wifi finns. Rökfritt.

Eftersom kvalitet och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord är nästena byggda av återvinningsbart material. Isoleringen är exempelvis gjord av gran.

Husdjur
Husdjur är välkomna till vissa fågelnästen mot en extra avgift. Det är därför viktigt att du kontaktar oss innan du gör din bokning för att säkerställa att vi har ett rum ledigt för husdjur. Vid överträdelse av oanmält husdjur debiteras du saneringsavgift.

Tips
Läs berättelsen om hur våra Fågelnästen kom till ››

fågelnäste sommar utomhus