Långsam naturupplevelse

Flottfärdspaket

Flottfärder med hotell

Bygg en timmerflotte och glid nedför vackra Umeälven i långsam takt. En unik aktivitet som är en hyllning till det enkla och traditionella.

Våra guider hjälper till med byggandet – timmerstockar som knyts ihop med rep och traditionella knopar. Efter sjösättning tar du och ditt sällskap er på egen hand nedströms älven efter noggranna instruktioner.

Medan ni tyst glider fram kan ni skåda fåglarna som seglar förbi, fiska eller bara slappna av i solen. Vi möter upp på avtalad plats.

Passar för 
Detta paket är perfekt för dig som vill ha en naturupplevelse och ser en glädje i det enkla. Familjer med lite äldre barn eller tonåringar och goda vänner i grupp tycker om denna aktivitet. 

Skräddarsydda flottfärder
Vi har tre olika flottfärdspaket som du ser nedan. Kontakta oss om du har andra önskemål eller vill skräddarsy din upplevelse. 

Flottbygge

Våra flottfärdspaket

Lilla flottfärdspaketet

En heldag på flotte samt två hotellnätter. Ett perfekt paket för dig som vill prova på att åka timmerflotte i Norrland på den mäktiga Umeälven. Du bor bekvämt och bygger flotten efter guidernas instruktioner. Pris från 2035 kr/person per dygn

Påstigning på flotte vid brygga
Flotte fotat ovanifrån

Stora flottfärdspaketet

Bygg en egen timmerflotte och upplev Norrlands natur från älven. I detta paket får du kliva iland och sova i tält en natt under färden. Två hotellnätter ingår också. Pris från 1410 kr/person per dygn

Flottfärdspaket 8 dagar

En chans att verkligen gå ned i varv och glida fram på en flotte längs älven, laga mat ute, sova i tält och njuta av naturen i en hel vecka. Pris från 1059 kr/person per dygn

flottfärd på stilla vatten solig dag