Hundspann på hjul

Fem tips inför höstlovet

Bor du i Umeå, Lycksele eller Skellefteå? Vi finns nära dig. Innan barnen ens hinner börja gnälla är ni framme i Granö och äventyret kan börja. Här får du fem tips till ett lyckat höstlov i Västerbotten.

  1. Prova hundspann på hjul! Spruce Island Husky har öppet och massor av taggade huskyhundar är redo. Här finns också Husky House med en spännande rundtur och möjligheten att gå på en promenad med en ”egen” husky. Perfekt för barn och familjer som gillar hundar.
  2. Ta en promenad på våra markerade stigar i skogen, en eld vid Gapakojan (lagom långt bort) och ett gäng marshmallows att grilla och klämma ihop mellan ett par kex. En av de bästa importerna vi gjort från USA.
  3. Bo i en mysig hotellstuga hos oss i två nätter men betala bara för en! Frukost ingår dessutom och fyra personer får plats. Perfekt budgetvänlig liten resa på lovet. Boka med rabattkoden höstlov här.
  4. Boka en egen bastutid i vår mysiga vedeldade bastu vid älven. Utmana barnen till ett kalldopp (här vill vi tipsa om att kalla det hela en challenge och filma, så ökar chanserna att de säger ja…).
  5. Bo över i en mysig trädkoja och boka in en frukostkorg som vi serverar på rummet. Boka ett Fågelnäste här.