Hundspann – ett minne för livet

Spruce Island Husky

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Spruce Island Husky – i Granö

Spruce Island Husky logo

Granö Beckasin samarbetar med Spruce Island Husky (SIH), ett hundspannsföretag beläget i centrala Granö. Hos SIH kör du ditt eget spann vilket är en oförglömlig upplevelse. Turerna går efter preparerade leder och genom ett landskap som tar en med häpnad. Möt renhjordar som färdas över milslånga myrar och njut av den oslagbara tystnaden.

Våra fyra olika turer; 1,5 timme, 3 timmar, 6 timmar och en kvällstur med stor släde, leds av professionella guider som brinner för sitt arbete – att få låta er ta del av den vildmark och de vilda djur som finns här uppe, vid porten till Lappland.

Maten som serveras på turerna är baserad på ekologiska råvaror som kommer från närområdet. Vill du ha specialkost, vänligen beställ det vid bokningstillfället.

Viktigt att veta
Ta på varma kläder, lägst ålder för att köra själv är 15 år eller minst 160 cm lång och en vikt på 50 kg eftersom du måste kunna bromsa hundarna.

OBS! Om du är gravid, kontakta oss innan bokning.

2 personer delar en släde med ett spann på 4–6 hundar, en kör och en sitter sedan byter ni efter halva sträckan. Guiden kör först med sitt team och visar vägen för er. Vi åker genom skog, över myrar och korsar sjöar – ett äventyr att minnas.

För prisinformation och bokning – klicka här.

X