Upplev en riktig vinter

Äventyrspaket – snö

Vinterpaket i Norrland

Vintern på Granö Beckasin är så som en vinter i Västerbotten och Lappland är: lång, pålitlig, krispig, gnistrande, mörk och alldeles underbar.

Så snart isen har lagt sig och snön fallit blir naturen som en enda stor lekplats. Hit vill vi bjuda in dig, att ta del av vår aktiva norrländska livsstil och alla de naturnära äventyr det innebär. 

I våra äventyrspaket tar vi med dig ut i vildmarken. Våra guider har mångårig erfarenhet av att visa vägen när vägen är täckt av snö. Lär dig att göra upp eld, att identifiera djurens spår i snön och om olika sorters snö. Prova att åka hundspann, att vandra på snöskor, köra snöskoter och åka turskidor gjorda av trä. Upplev ett dansande norrsken på natthimlen, en stjärnspäckad natt och känslan av att ta ett dopp i en isvak. 

Utgångspunkten är alltid Granö Beckasin, en dryg timme nordväst om Umeå. Du bor bekvämt på hotellrum, i stuga eller trädhotell. Du kan välja äventyrspaket på ett dygn upp till en vecka. 

Passar för:  Våra äventyrspaket är inriktade på friluftsliv och naturupplevelser i Norrland. De passar familjer med äldre barn eller tonåringar, vuxna vänner och par – alla som har ett intresse av naturen och en längtan efter vildmark, kunskap och upplevelser. 

Fakta
I paketen ingår guidade och självguidade turer i naturen. Läs mer i varje enskilt paket. 

tjej gör eld_FRI ret

Våra äventyrspaket - snö

Norrskenspaket

Checka in hos oss och låt vår guide ta med dig ut i natten för att se norrskenet dansa över natthimlen.

Norrsken över vatten på hösten
isbad

Kallbadspaket

Välkommen till det bästa sättet att hantera de kallare årstiderna: med värme, mys och kallbad! Packa ned raggsockor och mysbyxor, och checka in hos oss på Granö Beckasin ett par dagar. Här väntar en härlig 3-rätters middag vid kaminen och en skön natts sömn. Pris från 1363 kr/person per dygn.

Vintermagi weekend

Välkommen till ett par dagar av riktig vinter och frostiga äventyr. Pris från 1790 kr/person per dygn.

hundspann tjej
Renskötare med ren

Stora vinteräventyret

Landa i en äkta norrländsk vinter och upplev allt det bästa under en vecka: norrsken, hundspann, snöskoter och dopp i isvak. Pris från 3032 kr/person per dygn.

Vintermagi 4 dagar

Fyra härliga dygn att fylla med vinteräventyr. Vi visar dig allt det bästa med den krispiga norrländska vintern och det vackraste med Västerbottens snöklädda natur. Njut av god mat och välj själv vilken typ av boende du vill ha. Pris från 1891 kr/person per dygn.

isbad
Hundspann i solnedgång

Hundspannspaket

Detta paket är en av våra bästsäljare! Upplev hundspann och njut av en härlig hotellnatt med en god middag. Pris från 1843 kr/person per dygn.

Skoterpaket

Varje skotertur är en härlig vinter naturupplevelse – en drömlik känsla av att vara nära naturen, snö och skog. Upplev tjusningen med att köra skoter genom det magiska vinterlandskapet, genom skogar, över myrar och is- och snötäckta sjöar.

skoter