Upplev Norrland på sommaren

Äventyrspaket – barmark

Äventyrspaket - barmark

Barmark är hela den period då snön har smält och innan den faller igen. Det är en tid med många olika säsonger men gemensamt har de att skog och mark är grön och ingen is ligger på älven. Det öppnar upp för äventyrspaket med utgångspunkt här på Granö Beckasin.

I våra äventyrspaket får du uppleva det fantastiska midnattsljuset och den norrländska vildmarken. Utgångspunkten är alltid Granö Beckasin och bekväm logi på ett hotellrum, Fågelnäste eller hotellstuga. Du väljer själv hur många aktiviteter du vill uppleva och hur mycket guidning du vill ha. Efter ditt äventyr i vildmarken kan du välja att lyxa till det med en hotellnatt till och kanske en skön bastu. Alla våra aktiviteter hittar du här.  

Passar för: Paketen är inriktade på friluftsliv och naturupplevelser i Norrland. De passar familjer med äldre barn eller tonåringar, vuxna vänner och par – alla som har ett intresse av naturen och en längtan efter vildmark, kunskap och upplevelser. 

Tips: Missa inte våra flottfärdspaket på Umeälven

Frågor? Kontakta oss på info@granobeckasin.com eller 0933–410 00

Kvinna med kikare

4 härliga tips på boendepaket

Vandringspaket

Vandringspaket som tar dig ut på egen hand i Västerbottens vackra natur. Dagsturer tar dig längs Umeälven och in i skogen, och du kan själv välja hur långt du vill gå på en dag. Pris från 1420 kr/person per dygn

Par som vandrar uppför en backe
Par som cyklar i solnedgång vid en sjö

Sommarmagi

Det här är paketet för dig som vill landa på en och samma plats i en hel vecka i sommar. Njut av oslagbart vacker natur, tillgång till massor av aktiviteter och frukost varje dag. Passar bra för par, familjer och vänner. Pris från 478 kr/person per dygn

Äventyr i vildmarken

Lämna vardagen och ge dig ut på ett äventyr i vildmarken. Här får du uppleva Norrlands skogar, älvar, tystnad och magi. Du utgår från Granö Beckasin. Under äventyret väntar sedan övernattningar i vildmarksstugor och tre olika friluftsaktiviteter.

Äventyr i Västerbotten