Tvåälvsloppet

Tvåälvsloppet 5 oktober

Ladda, spring och njut

I samarbete med TTGU (Tough Training Group Umeå) är vi med och skapar ett härligt traillopp mellan de 2 älvarna Vindelälven och Umeälven. Loppet följer Tvåälvsleden (15 resp. 28 km) och Isälvsleden (85 km) som slingrar sig genom skogslandskapet i Vindelns kommun ner till målgången på Granö Beckasin.

Vi har skapat flera förmånliga paket som passar perfekt till loppet. Vi rekommenderar att du checkar in på fredagen för att du ska kunna ladda i lugn och ro, förbereda dig för loppet och träffa andra löpare i vår trail-tipi. Efter loppet kan du unna dig en härlig middag, kanske en bastustund och en välförtjänt vila för att bege dig hemåt igen på söndagen. Har du inte möjlighet att stanna hela helgen har vi även en-nattspaket. Observera att paketen inte inkluderar startavgift till loppet (anmälningsinfo nedan).

På lördagen, när loppet går av stapeln, öppnar hela Granöbygden upp sina portar kl. 11–16, och alla är välkomna att besöka bygdens företag. Här kan du uppleva allt från bagarens väldoftande bröd till att träffa huskies på hundspannsföretaget, och mycket mera.

Tvåälvsloppets slutspurt är den vackra hängbron över Umeälven och du springer i mål rakt in i After Trail-området där prisutdelningen sker kl. 14.

 

Välj mellan 3 paket

Ta del av hela Tvåälvsloppet

Hela helgen med både uppladdning och välförtjänt vila efter loppet.

Paketet inkluderar:
2 nätters logi fredag–söndag
2 x frukost
2 x middagar
1 x lunch

 

Ladda och Längta inför Tvåälvsloppet

Checka in fredag och landa, ät god mat och sov gott innan ditt lopp.

Paketet inkluderar:
1 natts logi fredag–lördag
1 x frukost
1 x middag
1 x lunch

 

Vila och njut efter Tvåälvsloppet

Checka in efter loppet på lördagen och njut av en välförtjänt vila.

Paketet inkluderar:
1 natts logi lördag–söndag
1 x frukost
1 x middag
1 x lunch

 

Pris från 1385 kr/person per dygn

Anmälan

Anmälan till loppet sker till TTGU på deras hemsida du hittar det genom länken här.

Samarbetspartner: