Aktiviteter för alla

Konferensaktiviteter

Våra konferensaktiviteter

Att få vara ute och röra på sig vet vi alla att det är bra för både kropp och själ. Att gör en aktivitet under konferens skapar mycket positivt i en grupp. Mellan det stillasittande så får ni röra på kroppen och tänka på något annat. Nedan har vi samlat de aktiviteter som vi erbjuder grupper. De flesta är natur aktiviteter som gör att ni får röra på er.

___________________________________________________________________________________

Vinter

Hundspann

Upp till 8 personer

Kort tur 1,5 timme eller lång tur 3 timmar. Här får ni dela 2 stycken på ett spann, efter instruktioner från guiden så kör ni erat egna spann efter guidens genom norrlands vinterskog och natur. På den längre turen stannar ni för kaffe och fika.

Från 8 personer och uppåt

Vi skapar en anpassad aktivitet för er grupp, ni provar på hundspann i ca 30 minuter och delar upp er i grupper. Detta kan gärna kombineras med några av våra andra aktviteter så som snöskoter, snöskovandring och skidor.

Snöskoter

Upp till 8 personer

Kort tur 1,5 timmer eller lång tur 3 timmar. Ni delar 1 skoter på 2 personer. Efter instruktion från guide så tar ni er efter skoterleden med hjälp av guiden. Ni gör ett stopp för kaffe, fika och isfiske på den längre turen.

Från 8 personer och uppåt

Vi skapar en anpassad aktivitet för er grupp, ni provar på skoter i ca 30 minuter och delar upp er i grupper. Detta kan gärna kombineras med några av våra andra aktviteter så som hundspann, snöskovandring och skidor.

Snöskovandring

Upptill 25 personer

Här får ni ta på er snöskor och en guide tar med er på en oförglömlig guidad tur i den vintriga norrländska naturen. Ni gör ett stopp för kaffe och fika. Här får ni som grupp umgås och röra på er ute i friska luften.

Skidtur på träskidor

Upp till 10 personer

Här får ni med hjälp av en guide ta på er skidor (Tegsnässkidor) och sedan tar guiden med er ut på en tur ute i den vintriga skogen. Här får ni tar er fram genom vintrig skog och mark på skidor. Ni gör ett stopp för kaffe och fika.

Norrskenstur

Upp till 14 personer

På kvällen ger ni er ut på snöskor med en guide som tar er till ett ställe där det är helt mörkt. Ni tittar på norrsken och stjärnhimlen. En brasa tänds och ni umgås.

 


Alla  årstider

Teambuilding

Upptill 50 personer

Ni delas upp i lag och tävlar mot varandra i olika grenar utomhus. Här får ni tillsammans klura och tävla mot varandra och se vem som blir det vinnande laget. Grenarna är anpassade efter årstiderna.

Bastu och badtunna

Nere vid Umeälvens strand finns vårat utomhus spa. Här har vi 2 badtunnor och en bastu. Ni kan hyra bara bastun, eller både bastu och badtunna. Ni har det för er själva under 2 timmar.

Husky femkamp

Antal personer: 4-40 pers.

Pris: 300,- exkl. moms per person

Tid: ca 2 timmar

När: Möjligt under april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november.

Innehåll: Kort presentation och kennelvisit och tävling i 5 grenar med huskytema.

Kan kombineras med fika eller lunch som vi hämta från Granö Beckasin och servera ute.

Musikquiz

Upp till 40 personer

Ni delar upp er i olika lag, antalet väljer ni själva. Här tävlar ni mot varandra i olika tema inom musik. Det kan vara från årtal till en viss genre, ni kan även ha önskemål så kan vi försöka att fixa det.

Historiesmakarna

Upptill 26 personer

Gör er konferensmiddag till något unikt, boka historiesmakarna. Här serveras det en historisk 8 rätters middag på Sjungaregården. Ni börjar kvällen med att ta på er tidsenliga kläder, ni får hjälp av en person med påklädningen. Sedan vandrar ni tillsammans ut till Sjungaregården som tar er långt tillbaka i tiden både med mat, inredning och historia.

Vandra

Vi har fina vandringsleder i skogen nära anläggningen, lägg in en vandringsstund i er konferens så får ni deltagare som blir piggare, lyssnar och arbetar bättre. Vi kan givetvis guida er runt på leden om ni så önskar.

Rundvandring på Granö Beckasin

Obegränsat

Ta del av vår historia, hur startade allt? och när startade allt? vad sysslar vi med? och hur ser fågelnästena ut?

Här får ni veta allt om oss och hur allt startade. Ni tittar in i fågelnästena och vårat ekohotell.

______________________________________

Sommar

Huskywalk

Upptill 20 personer

Här får ni tillsammans med en guide gå ut i den norrländska skogen med en hund som är kopplad till dig. Här får ni röra på er och samtidigt umgås med hundar.

Kennelvisit

Obegränsat antal personer

Här får ni träffa Juliane som driver företaget Spruce Island Husky i Granö. Ni får möta alla hennes hundar och hon berättar om sitt företag och vad hon erbjuder för några turer, vinter som sommar.

Skogens trädgård

Upptill 40 personer

Här får ni lära er om den norrländska naturen och dess örter som finns. Ni lär er bl.a. om olika mossa och vad de kan och har använts till. En kunnig guide tar er igenom skogen och ni gör ett stopp för antingen lunch eller fika (kan anpassas efter er grupp).

Flottfärd på Umeälven

Från 2 till 20 personer

Att bygga sin egen flotte med sina arbetskamrater en väldigt bra teamaktivitet. Tillsammans lär ni er att bygga upp den stora flotten och sedan när den är färdig glider nedför Umeälven till slutstationen. Under färden kan ni kombinera färden med att bearbeta arbetsrelaterade frågor, hyr med en kanot, fiska och njut av naturen och lugnet. Väl framme så hjälps ni åt att ta isär den flotte som ni byggt upp. Dagstur.

Ni kan även hyra en färdigbyggd flotte som tar er runt Granön, ca 3-4 timmar. 2-8 personer.

 

 

 

Bokningsvillkor

Klicka för att läsa bestämmelser och bokningsvillkor.

Bokningsvillkor

Vid bokning av endast hotellrum/stuga (OBS ej erbjudande/paketbokning)

Allmänt
Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler. För konferenser samt gruppbokningar och aktiviteter gäller särskilda regler, se nedan.

Beställning och bekräftelse
En beställning är bindande i och med att den har bekräftats och du har fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via vårt bokningssystem. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation. För att boka ett rum på Granö Beckasin, till dig eller någon annan, måste du ha fyllt 18 år. Bokar du rum för en minderårig men inte själv ska bo på anläggningen behöver denne vid ankomst visa upp ett intyg som är underskrivet av målsman. Intyget garanterar att målsman godkänner att den minderårige bor på hotellet och att målsman ansvarar för denne och dennes handlingar. Den som gjort bokningen, alternativt målsman, som samtidigt bor på hotellet är ansvarig för minderårig även om de bor i separata rum.

Ankomst och avresa
Hotellrummet står till ditt förfogande tidigast från kl 15.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast kl 12.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 18.00. Kommer du senare, måste du meddela receptionen om detta. Om meddelande om sen ankomst sker skriftligt måste det bli bekräftat skriftligt av hotellet för att vara gällande.

Avbeställning och utebliven ankomst
Vid avbokning ska detta ske senast kl. 15.00 lokal tid på ankomstdagen. Undantag gäller vid annan överenskommelse vid bokningstillfället. Uteblir du utan avbokning eller avbokar senare än kl. 15.00 är du skyldig att betala första dygnet. Om hotellet har haft särskilda kostnader med anledning av din beställning kan du bli skyldig att ersätta dessa.

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid
Ändringar av ankomstdatum, avresedatum eller rumstyp kan göras om det finns lediga rum, men kan medföra att priset ändras. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget bör du meddela avresan senast kl 18.00 dagen före. I annat fall kan du få betala för ett extra dygn. Om hotellet inte längre kan låta dig disponera rummet har du rätt att få veta detta senast kl 18.00 dagen före avresan.

Granö Beckasins skyldigheter och dina önskemål
Om Granö Beckasin inte kan ge gästen rum så som överenskommet, har gästen rätt att utan merkostnad få ett likvärdigt eller bättre rum inom Granö Beckasin. Om det inte är möjligt så på ett annat hotell med likvärdig standard men hotellet måste inte ha samma utförande (till exempel behöver det inte vara en stuga i träden). Precisera önskemålen när du beställer så är du säker på att hotellet är rätt förberett.

Alla våra rum är rökfria rum. Vid överträdelse av rökförbud har Granö Beckasin rätt att debitera dig. Önskar gästen att ta med ett husdjur, så meddela detta när du beställer rummet (extra kostnad tillkommer). Gästen är skyldig att meddela och ersätta Granö Beckasin om rummet, stugan eller inredning tillhörande Granö Beckasin skadats under uthyrningen.

Betalning
För vissa priser gäller förskottsbetalning, i andra fall sker betalningen i samband med vistelsen på Granö Beckasin. Granö Beckasin ser gärna att du betalar med konto-/kreditkort. Vi tar emot de vanligaste korten med är dock inte skyldiga att acceptera särskilda kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om Granö Beckasin inte har erbjudit sig att göra det.

Förvaring av värdesaker och bagage
Hotellet kan förvara ditt bagage, men tar aldrig ansvar för det inlämnade. Hotellet har ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde. Hotellet har inget strikt ansvar för den egendom som du förvarar på hotellrummet. Vid förlust av nyckel åligger det gästen att stå för kostnader i samband därmed. Hotellet har rätt enligt lag att, som säkerhet för fordran mot gäst, kvarhålla resgods och i vissa fall, efter fastställda regler, även att sälja det.

Din egen säkerhet
Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren.

Vid bokning av aktiviteter eller paketliknande arrangemang för privatpersoner
Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler gäller för olika prisbelopp, se detaljerad information. För att boka en aktivitet eller ett paketliknande arrangemang på Granö Beckasin, till dig eller någon annan, måste du ha fyllt 18 år. Minderåriga få inte delta i några aktiviteter utan målsmans sällskap.

Beställning och bekräftelse
Vid bokning av aktiviteter eller paketliknande arrangemang som inte överstiger ett totalt värde på 5 000,- SEK gäller följande villkor:
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du har fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystemet. Betalningen kan ske i förväg, vid ankomst eller vid avresa. Gästen är vid bokningen skyldig att meddela på vilket sätt betalningen önskas att ske.

Vid bokningar som överstiger ett totalt värde på 5000,- SEK gäller följande villkor:

Vid beställning får Du en bekräftelse per post eller e-post och ett bokningsnummer. 20 procent av den totala summan betalas inom 10 dagar, resterande belopp betalas senast 30 dagar före Din ankomst.

Sker bokningen inom 30 dagar före ankomstdagen betalas hela beloppet vid bokningstillfället.
Först vid minst en delbetalning är avtalet bindande för båda parter.
Vid bokningstillfället kan ett avbeställningsskydd tecknas. Läs mer om detta under avbeställningsskydd.

Särskilda villkor för olika arrangemang

Arrangemang med timmerflotte
Vårt krav är minst två vuxna/ timmerflotte. Simkunnighet hos vuxna. Ni ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas i rätt tid i helt och rent skick till Granö Beckasin. Ni debiteras om arrangemanget avbryts av er på annan plats än angivet slutmål. Allt deltagande sker på egen risk.

Arrangemang med kanot, trampbåt eller annan typ av båt
Simkunnighet hos vuxna. Barn 15 år och yngre endast i sällskap med vuxen. För forspaddling minst 18 år, simkunnig och god kanotvana, två vuxna/kanot. Ni ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas i rätt tid i helt och rent skick till Granö Beckasin. Ni debiteras om arrangemanget avbryts av er på annan plats än angivet slutmål. Allt deltagande sker på egen risk. Flytvästar ingår.

Arrangemang med cykel
Barn 15 år och yngre endast i sällskap med vuxen. Ni ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas i rätt tid i helt och rent skick till Granö Beckasin. Ni debiteras om arrangemanget avbryts av er på annan plats än angivet slutmål. Allt deltagande sker på egen risk. Cykelhjälmar ingår.

Uthyrning av utrustning
Ni ansvarar för att hyrd utrustning återlämnas i rätt tid i helt och rent skick till Granö Beckasin. Ni debiteras om arrangemanget avbryts av er på annan plats än angivet slutmål eller om utrustningen är skadat. Allt deltagande sker på egen risk.

Avbokningsvillkor
Expeditionsavgiften vid avbeställning och ändring av datum är 150 kr/vuxen, 75 kr/barn och 75 kr/person vid gruppbokning. Avbokning ska ske tidigare än 30 dagar före avresedagen. Sker avbeställning av arrangemanget senare än 30 dagar före ankomstdagen utgår, förutom expeditionsavgiften, följande kostnader: 30 dagar–14 dagar före ankomstdagen debiteras 25 procent av resans pris. 13 dagar–8 dagar före avresedagen debiteras 50 procent av resans pris. 8 dagar eller mindre före avresan debiteras hela resans pris. Ombokning av datum följer samma regler som avbokning.

Ändring av bokning
Granö Beckasin förbehåller sig rätten att ändra ett arrangemang på grund av omständigheter vi inte kan råda över. Vi vill alltid kunna lösa problem som uppstår med sunt förnuft och till allas belåtenhet.

Avbeställningsskydd

Resenär som tecknat avbeställningsskydd har rätt att avbeställa resan ifall:
Resenären eller dennes make/maka/sambo, resenärens eller dennes makes/makas/sambos nära släkting eller medresenären drabbas av allvarlig sjukdom eller olycksfall så att resan inte kan genomföras. Resenären drabbas av annan allvarlig händelse som till exempel brand i den egna bostaden.

Medresenären avbeställer sin resa. Resan ska avbeställas så snart som möjligt och måste styrkas med läkar- och/eller släktskapsintyg.

Prisändring

Priset får endast ändras på grund av kostnadsökningar som beror på:
Ändringar i transportkostnader.
Ändringar i skatter, tullar eller avgifter avseende tjänster som ingår i resan eller.
Ändringar i växelkursen som påverkar arrangörens kostnader för resan.
Priset får inte höjas under de sista 20 dagarna före den avtalade avresedagen.

Vid bokning av konferens och arrangemang för företag

Vid avbokning följs Visitas avbokningsregler.
Fram till fyra veckor före ankomst är avbokningen kostnadsfri. Om avbokning sker fyra veckor innan ankomst debiteras 25 procent av beställningens värde, tre veckor innan ankomst debiteras 50 procent, två veckor innan 75 procent och en vecka innan 100 procent av beställningens värde. Om Granö Beckasin haft särskilda kostnader till följd av avbeställningen, utöver värdet av beställningen, skall dessa ersättas till fullo av beställaren.

Ändring av antalet gäster, upp till 10 procent av antalet förbokade gäster, kan göras fram till fem dagar innan ankomst kostnadsfritt, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre.

X

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng