Göra – snö

Vy över Granö skogarna

Vi är experter på aktiviteter och upplevelser i den norrländska vildmarken. En tur med hundsläde när det är vinter, en guidad kanottur i midnattsljus eller en vilsam stund i vår badtunna – här finns både hisnande äventyr och stillsamma upplevelser. Här utgår vi alltid från naturen, vår livsstil och det bästa för årstiden. Vi har öppet året om, och det finns alltid spännande aktiviteter att göra i skogen och på älven.

Hundspannspaket

Hundspann i solnedgång

Detta paket är en av våra bästsäljare! Upplev hundspann och njut av en härlig hotellnatt med en god middag. Pris från 1843 kr/person per dygn.

Snöskoter

Skoter

Prova på att uppleva vintern så som många av vi som bor här i Norrland gör – med snöskoter. Med skotern tar vi oss lätt ut i skogen, oberoende av vägar och även när snötäcket är tjockt.

Fire and Ice

Att elda utomhus i den smällkalla vintern är en härlig upplevelse att dela med dina vänner eller familj.

Snöskovandring

Att vandra på snöskor är en fantastisk upplevelse. Oberoende av hur tjockt snötäcket är kan du ta dig fram genom skog och mark, över isar och myrar.

Skidtur

På skidtur i ett vintrigt landskap

Kallbadspaket

isbad

Välkommen till det bästa sättet att hantera de kallare årstiderna: med värme, mys och kallbad! Packa ned raggsockor och mysbyxor, och checka in hos oss på Granö Beckasin ett par dagar. Här väntar en härlig 3-rätters middag vid kaminen och en skön natts sömn. Pris från 1363 kr/person per dygn.

Stora vinteräventyret

Renskötare med ren

Landa i en äkta norrländsk vinter och upplev allt det bästa under en vecka: norrsken, hundspann, snöskoter och dopp i isvak. Pris från 3032 kr/person per dygn.

Vintermagi 4 dagar

isbad

Fyra härliga dygn att fylla med vinteräventyr. Vi visar dig allt det bästa med den krispiga norrländska vintern och det vackraste med Västerbottens snöklädda natur. Njut av god mat och välj själv vilken typ av boende du vill ha. Pris från 1891 kr/person per dygn.