Upptäck möjligheterna

Göra

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Aktiviteter

Häng med på en strapatsrik färd med hundspann, lär er mer om naturens medicinalväxter på plats i skogen, sjunk ner i vår badtunna under en stjärnklar himmel eller boka en hel helg med yoga. För att er vistelse hos oss på Granö Beckasin ska bli så minnesvärd som möjligt har vi ett stort utbud av aktiviteter att erbjuda, oavsett årstid. Vad ni vill fylla era dagar är upp till er.

Det spelar ingen roll om ni upplever omgivningen genom att betrakta den genom fönstret i vår bastu eller vid en skid- eller vandringstur – oavsett så lovar vi att den kommer att ge er ett avbrott från vardagen, inspiration och ett lugn att ta med er hem.

Våra engagerade och kunniga guider ser till att ni får ut det mesta av er vistelse där allt återkommer till naturupplevelser. För det är vad vi är allra stoltast över här i Granö – älven, skogen och vyerna som skapar en av Norrlands sista vildmarker. Vi finns här för att ni ska kunna njuta av tystnaden.

Studentrabatt
Studenter har tio procents rabatt på boende och aktiviteter vid uppvisande av giltig studentlegitimation. Samt 4 för 3 på hundspannsturer. Obs! Gäller ej redan rabatterade priser och paket.

Använd en kombination av filterknapparna nedan för att hitta aktiviteten som passar dig.

Läs om de 8 årstiderna »

X